Ελληνικά English
Αναζήτηση

ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ DOWNLOADS ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κατηγορίες
ΕΤΑΙΡΙΑ
 

Γενικά:

 

Η εταιρεία Βασιλειάδη ΕΠΕ, ιδρύεται τον Ιούνιο του 1992 με την επωνυμία ΙΜΑ Ηλεκτρική ΕΠΕ και αντικείμενο εργασιών την εισαγωγή και εμπορία βιομηχανικού ηλεκτρολογικού υλικού.

 

            Ξεκινώντας από ένα μικρό γραφείο στην περιοχή του Πειραιά και εισάγοντας μόνο δεματικά καλωδίων του οίκου Elematic Srl. Ιταλίας,  κατάφερε το 2005 να διαχειρίζεται μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού, προερχόμενη από Ευρώπη και Ασία, απευθυνόμενη σε κατασκευαστές πινάκων, τεχνικές εταιρίες, εμπορικά καταστήματα και βιομηχανίες, και να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της, σε όλη την Ελλάδα, από το ιδιόκτητο κτίριό της στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 488, στη περιοχή Αχαρνών-Αττικής, μεγέθους 2000 τ.μ.

 

            Στην ανοδική αυτή πορεία της εταιρίας, συνέβαλαν :

 

  • Η πολυετής πείρα του ιδρυτή της, Παναγιώτη Βασιλειάδη, στο χώρο της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού,
  • Η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση των πελατών της από τη διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρίας,
  • Η δυνατότητα προσφοράς προϊόντων ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής
  • Η επίτευξη σωστών, μακροχρόνιων συνεργασιών, που εξασφαλίζουν τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων.

 

 

            Πιστεύουμε ότι, με το πλεονέκτημα της άμεσης και αποτελεσματικής προσαρμογής μας στην εξέλιξη και τις εκάστοτε απαιτήσεις της αγοράς και με εμπιστοσύνη στους πελάτες και συνεργάτες μας, θα καταφέρουμε τη συνέχιση της ανοδικής μας πορείας και την επίτευξη των στόχων μας.

 

 

Στόχοι:

 

            Η Παναγιώτης Βασιλειάδης ΕΠΕ στοχεύει στην προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών που εξυπηρετούν και ικανοποιούν τα αιτήματα των πελατών της, με απώτερο σκοπό την πραγματοποίηση μακροχρόνιων δεσμών φιλίας, συνεργασίας και αμοιβαίας εξέλιξης.

 

            Η επίτευξη αυτού του στόχου επιτυγχάνεται με :

 

  • Τη φιλική και ταυτόχρονα επαγγελματική αντιμετώπιση των πελατών μας, από τη διεύθυνση και το προσωπικό της εταιρίας, το οποίο επί σειρά ετών εργάζεται στην επιχείρηση και υποστηρίζει τη φιλοσοφία της.
  • Την ανάπτυξη στενών και δημιουργικών συνεργασιών με προμηθευτές που κατανοούν τη σημασία που έχει για ένα προϊόν, η ταύτιση της ποιότητας με την τιμή.
  • Τη διάθεσή μας για μόνιμο διάλογο και ανταλλαγή πληροφοριών με τους πελάτες μας και την από κοινού εύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων.

 

Πιστοί στις αρχές μας ότι η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών αποτελεί το Α και το Ω  στην εξέλιξη μιας εταιρίας, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις ανάγκες τους και μαζί να αναπτυσσόμαστε.

            

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣfooterb4
  • Χρειάζεστε Βοήθεια;
Κωνσταντινουπόλεως 488 Τ.Κ.: 13677 Αχαρναί,Αθήνα,Ελλάδα
Τηλ.:+30 210 2446846, +30 210 2405813, +30 210 2405831 , Fax:+30 2406096
email: info@ima-vasiliadis.gr
Designed & Hosted by Icop